Hyase

VERMISTOP

VermiSTOP to suplement diety zawierający unikatowy liofilizat z pieprznika jadalnego. Dzieki liofilizacji zachowano pełnię cennych składników grzyba, które uzupełniają codzienną dietę. Formuła dopełniona o starannie wyselekcjonowane ekstrakty roślinne wspiera dobrostan układu pokarmowego.

60 kapsułek wegańskich

Informacja żywieniowa 1 kapsułka [mg] 2 kapsułki [mg]
Liofilizowany pieprznik jadalny (Cantharellus cibarius) 100 200
Ekstrakt z łupin orzecha (Juglans regia L.) DER 10:1 80 160
Ekstrakt z pączków goździkowca (Syzygium aromaticum) DER 10:1 80 160
Ekstrakt z pestek dyni (Cucurbita pepo var. Moschata) DER 10:1 40 80
Ekstrakt z bylicy piołunu (Artemisia absinthium) DER 10:1 40 80
Ekstrakt z glistnika jaskółcze ziele (Chelidonium majus) DER 10:1 40 80
Ekstrakt z rozmarynu (Rosmarinus officinalis) DER 10:1, w tym
5% kwasu rozmarynowego

40
2

80
4

Sposób użycia: 2 kapsułki rano, na około 30 min przed posiłkiem, popić wodą.

Ostrzeżenia: Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Nie stosować jako substytut zróżnicowanej diety. Zdrowy tryb życia oraz zrównoważona dieta są niezbędne dla zachowania dobrego stanu zdrowia. Nieodpowiedni dla dzieci, kobiet w ciąży i matek karmiących. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.

Przechowywanie: Produkt przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej. Chronić przed światłem i wilgocią.

Składniki: Liofilizowany pieprznik jadalny (Cantharellus cibarius), kapsułka (hydroksypropylometyloceluloza), ekstrakt z łupin orzecha (Juglans regia L.), ekstrakt z pączków goździkowca (Syzygium aromaticum), ekstrakt z bylicy piołunu (Artemisia absinthium), ekstrakt z glistnik jaskólcze ziele (Chelidonium majus), ekstrakt z pestek dyni (Cucurbita pepo var. Moschata), ekstrakt z rozmarynu (Rosmarinus officinalis).